Метал Аспект - решеткиРешетки от вито, ковано и право желязо.

Охранителни и декоративни решетки.


re6etka lux Метална решетка от вито и ковано желязо, изработена от плътен усукан квадрат 12x12, кован кух профил 20x20, декоративни елементи тип "шишарка" и "S" образни елементи. Предназначена за прозорци и врати на апартаменти, вили, къщи. Решетките са с височина до 1,30м при стандартно изпълнение и без ограничение на широчината. Елементите на решетката са изработени чрез студено усукване. Обработени са по подходящ начин с цел антикорозионна защита, боядисани в черен цвят (мат) и по желание на клиента, патинирани.
re6etka lux Метална решетка от вито и ковано желязо, луксозен вариант, изработена от плътен усукан квадрат 12x12, кован кух профил 20x20, декоративни елементи тип "шишарка", "S" образни елементи, "бъбреци" и флорални мотиви. Предназначена за прозорци и врати на апартаменти, вили, къщи. Елементите на решетката са изработени чрез студено усукване. Обработени са по подходящ начин с цел антикорозионна защита, боядисани в черен цвят (мат) и по желание на клиента, патинирани.
re6etka dekorativna Декоративна метална решетка от ковано и щамповано желязо, луксозен вариант, изработена от плътен квадрат 14x14, кован кух профил 20x20, декоративни елементи тип "шишарка", "бъбреци" и флорални мотиви. Предназначена за прозорци и врати на апартаменти, вили, къщи. Елементите на решетката са изработени чрез студено усукване. Обработени са по подходящ начин с цел антикорозионна защита, боядисани в черен цвят (мат) и по желание на клиента, патинирани.

    Цени за огради и врати изработени от метал.
Магазин компютърни компоненти | Биологично пречистване | Павилиони и малки магазини