Метал Аспект - метални конструкцииПарапети и стълби от метал и дърво

Парапети от метал и дърво


parapet kovan iz4isten Парапет с метална конструкция от право и ковано желязо. Елементи: вертикални, дъговидни, ковани, плътни квадрати, 14x14, надлъжно с профилирана ръкохватка, метални колонки от профил 30x30. Приложим за парапет на стълби, тераси, заведения и семейни хотели.
parapet vito jelqzo Парапет от вито и ковано желязо луксозно изпълнение. Елементи: "шишарки", вертикални вити плътни квадрати 12x12, декоративни "S"-образни елементи, декоративни ковани кръгове, надлъжно с профилирана ръкохватка. Приложим за парапет на стълби, луксозни тераси, заведения и хотели.
parapet iz4isten Парапет от право желязо и ковани елементи, изчистен вариант. Елементи: ковани "бъбреци", вертикални кухи квадрати 15x15, ръкохватка от профил 20x40 и колонки от профил 30x30. Приложим за парапет на стълби и тераси.
parapet kovano jelqzo Парапет от ковано желязо луксозно изпълнение. Елементи: голяма "шишарка", напречни ковани профили, декоративни "S"-образни елементи, декоративни ковани кръгове, надлъжно с ковани листове шина. Приложим за парапет на стълби, луксозни тераси, заведения и хотели.
parapet za terasi Парапет с метална конструкция от профил 60х40 с вградена решетка от дърво с размер на отворите на квадрата 10х10 см. Луксозно изпълнение с качествени материали. Приложим е за тераси, веранди, заведения и хотели. Обработка на материалите по подходящ начин, за защита от атмосферните влиания.
parapet za stulbi Комбиниран парапет метал и дърво. Изработен от метална конструкция от профил 40х40, шина 40х4, два реда двойни дъски и дървена ръкохватка. Металната рамка е обработена с подходящи антикорозионни материали, дървото е грундирано. Подходящ за външни и вътрешни стълби с изчистена линия.


Стълби от метал и дърво


pravi stulbi Прави стълби, комбинация метал и дърво. Пързалката е направена от профил 120х40 към която са заварени стъпала от винкел 40х40. Цялата конструкция лежи върху колони от профил 100х100. Подходящи са за външни стълби за всякакви сгради и вътрешни стълби за мезонети и тавани.Магазин компютърни компоненти | Биологично пречистване | Павилиони и малки магазини